Martin Nielsen

Gennem arbejdet i BIM Aarhus er jeg tæt på den nyeste viden indenfor BIM og digital udvikling. Det er en unik måde at vidensdele og være helt opdateret på, hvad der rører sig i branchen. De mange diskussioner, hvor vi snakker om, i hvilke retning branchen bevæger sig, og hvordan vi kan understøtte udviklingen ved at arrangere foredrag og konferencer, har stor prioritet for mig.

Hvad brænder du for i dette arbejde?

Arbejdet i bestyrelsen er med til, at jeg er opdateret i en branche, hvor udviklingen sker i et tempo, der er svært at følge. Arbejdet er en spændende måde at holde sig ajour på udviklingen. Det er vigtigt for mig og mit arbejde som underviser på Bygningskonstruktøruddannelsen hele tiden at have kendskab til den nyeste viden. Så derfor brænder jeg for at være med, hvor der er rum og plads til at diskutere branchens udvikling i et forum, hvor man ser bort fra firmarelateret interesser.

Det er også en spændende måde at sikre en løbende efteruddannelse indenfor området. Jeg bruger arbejdet i BIM Aarhus til at pleje mit netværk både i bestyrelsen og blandt medlemmer, og det bruger jeg gerne min fritid til.