AI : JUST TRY IT

24. JANUAR 2024 16:00 | KANTINEN ARKITEMA ARCHITECTS

AI : JUST TRY IT er titlen på det tredie netværksmøde i vores AI-SERIE, onsdag den 24. januar 2024 kl. 16:00-18:00. Fysisk fremmøde og gratis adgang ved tilmelding.

Vi vil på dette Netværksmøde give et indblik i, hvordan man kan udnytte AI sprogmodellers fulde potentiale, og vi i den kontekst drøfte om Prompt Engineering, der formulerer præcise opgave-instruktioner til AI-sprogmodellen, er en ny og nødvendig faglighed. Vi vil med Hands On vise, at man kan komme rigtig langt ved netop Just try it med ChatGPT og andre AI-sprogmodeller.

BIM Aarhus har fornøjelsen at præsentere en af branchens mest vidende og erfarende oplægsholder nemlig Stig Brinck fra NIRAS. Stig vil give sit bud på AI udviklingen generelt i branchen.

Netværksmødets anden oplægsholder vil vise eksempler på at prompte, samt se på hvilke kompetencer, der er nødvendige for både at udnytte det fulde potentiale og optimere de svar vi får fra AI-sprogmodellerne.

Så hvis du vil vide mere om AI og dets potentiale, er det en rigtig godt ide at starte på dette netværksmøde. Vi glæder os til at se rigtig mange af jer.
  

Stig Brinck | NIRAS
Senior Expertice Director | Digitalisation and Proces Development

TILMELDING TIL NETVÆRKSMØDET
AI : JUST TRY IT