Marianne Friis
Digital Transforrmation Director
Arkitema Architects

 

Aarhus er en fantastisk by at arbejde og udvikle i. Da Christian Bolding tilbage i 2011 inviterede til det første BIM vidensdelingsmøde på tværs af byggebranchen nede på Arkitektskolen, var der fuldt hus. Vi var samlet for at drøfte muligheder for at skabe et netværk for vidensdeling og udvikling på tværs af byggebranchen. Det netværk blev BIM Aarhus.

Motivationen er for mig personligt stadig den samme: At udvikle BIM, vidensdele og blive klogere sammen. I fællesskab skal vi se branchens udfordringer mere nuanceret og bredspektrateret. Med nye opdaterede vedtægter for foreningen 2019, giver det mig motivation til at arbejde med både BIM men også innovation og digitalisering i en bredere kontekst.

Det motiverer, at vi i bestyrelsen er så priviligeret, at BIM Aarhus er respekteret i bygge-branchen, at mange er positive, når vi henvender os om et fremtidigt arrangement.

Der ligge så mange spændende muligheder for udvikling, og vi vil genre i højere grad gå i kompaniskab omkring udvikling af netværktsmøder, både nationalt og internationalet og være mere synlige på Linkedin etc.  Hos BIM Aarhus er der højt til loftet og rigtig meget er muligt i fælleskabet.