ONLINE 15. APRIL 2021 | KL. 12:00 TIL 12:45

PROJEKT KULKRANSPORET | SYDHAVNSKVARTERET | AARHUS

Aarhus oplever et sandt byggeboom. En række ikoniske byggerier skyder op og er ned til at forandre og redefinere vores by. Projektet Kulkransporet er et af disse projekter der binder både fortid og nutid sammen, og projektet vil bidrage til at skabe en egen identitet for det nye byrum i Sydhavnskvarteret i Aarhus, der etableres i disse år. I volumen, måske et mindre projekt, men et helt unikt projekt, vi tror på bliver et af de 5-go-to-places i fremtidens Aarhus. 

BIM Aarhus har den store fornøjelse at byde velkommen til Arkitekt og Tegnestueleder Lene Hammer fra tegnestuen Transform, Architecture + Urbanism. Lene vil præsentere projektet Kulkransporet, Syghavnskvarteret, Aarhus, for os.

Kulkransporet vil koble Sydhavnen og byen sammen som en broforbindelse oppe i højden, på dele af de gamle Kulkranspor. Her kan man gå rundt gennem det nye  byrum og kobles på via trappetårne. Det er meget kreative tanker der er gjort, og en helt ny måde at bevæge sig rundt på i Aarhus.
 

Lene Hammer
Arkitekt og Tegnestueleder | Transform

Tusind tak til Lene for at stille op, det er vi rigtig glade for og glæder os meget til at høre mere. Projektet er i de indledende faser, og på nuværende tidspunkt ikke så digitalt og derfor har vi allerede aftalt at følge op og genbesøge projektet på et senere tidspunkt. 

PROJEKT KULKRANSPORET | VIDEO FRA PRÆSENTATIONEN